BESSEMERRULLEN

Dags för Bessemerrullen…

I årets startfält syns goda åkare från de tre större svenska långloppsteamen Team Lager 157, Team Serneke (Jimmie Johnsson) och Team Tynell (Jens Eriksson och Rikard Tynell). Från Team Lager 157 får Britta Johansson Norgren sällskap med team kollegorna Elin Molin och fjolårssegraren på herrsidan Anton Karlsson. Bäddat för ett spännande race!

 Vi hoppas att många tar chansen att delta i Bessemerrullen och de kringaktiviteter vi erbjuder!
Det går fortfarande att efteranmäla sig på lördag morgon!

 Afterski i Högbo Qvarn med prisutdelning och föredrag efter Bessemerrullen

Efter Bessemerrullen rekommenderas ”afterski”, med start ca 13.00, i den trevliga miljön på Högbo Qvarn. Det är lätt att hitta dit för er som har tävlat då banan går rakt genom uteserveringenn. Vi vill skapa en möjlighet att sitta ner tillsammans efter loppet för att prata och umgås en stund. Högbo Qvarnen har ett specialerbjudande på deras goda ekologiska hamburgare.
Prisutdelning börjar ca 14:00.

 Föredrag efter loppet  (ca 14:00)

Bessemerrullen och Volkswagen Rullskidcup har bjudit in Britta Johansson Norgren Team Lager 157, Jimmie Johnsson Team Serneke och Rikard Tynell Team Tynell till Högbo Qvarn efter loppet. De har lovat att, under avslappnade former, dela med sig av sina erfarenheter och tanker kring trender gällande träning och utrustning , teamkörning, säsongsupplägg etc. Moderator är Högbo GIFs förre skidskytt Henrik Fristedt. Alla som åker Bessemerrullen och minitouren Volkswagen Rullskidcup bjuds kostnadsfritt in till detta.  

 Pris utdelning på Högbo Qvarn

I samband med detta blir det också prisutdelning för Volkswagen Rullskidcup där Bessemerrullen är andra och avslutande tävling.


Mer info finns här Bessemerrullen